Despre Comunitatea Declic

Comunitatea Declic este creată din sute de mii de oameni obișnuiți, care trăiesc în România sau în diaspora. În prezent, 1.130.426 de membri activi militează pentru o societate mai dreaptă.

Campaniile Declic sunt conduse de valorile noastre, nu de politica de partid. Declic este, și va rămâne mereu, o comunitate independentă. Membrii Declic provin din cele mai diverse medii și ceea ce ne aduce împreună este credința noastră comună în echitate, compasiune și curaj.

Ne-am implicat în cauze diverse și împreună am reușit să câștigăm lupte cu puține șanse de reușită. Retragerea certificării pentru produsele din lemn ilegal, provenit din pădurile noastre, e doar un exemplu. Salvarea râului Nera de la distrugere, este un altul.

Astăzi, comunitatea Declic lucrează împreună pentru a crea ceea nu putem pe cont propriu: o societate, o economie și o democrație care să funcționeze pentru noi, oamenii de zi cu zi, respectând planeta pe care trăim.

De când s-a lansat, Declic a devenit cea mai puternică comunitate de cetățeni din țara noastră. Ne preocupă mediul – natural și social, ne preocupă educația, sănătatea, drepturile omului și valorile democratice. Dacă ești pe aceeași frecvență cu noi, am fi bucuroși să te avem alături. Implică-te și tu în comunitate.

Vezi ce am făcut în 2019:

Semne bune anul are!

Tu ce zici, 2019 a fost un an bun?Noi zicem că da, greu, dar bun.Te implici și în 2020? 💪 https://stiri.declic.ro/film-2019

Gepostet von Declic am Dienstag, 7. Januar 2020

Dacă dorești să știi ce am făcut și în anii precedenți, urmărește mai jos clipul anului 2017 sau citește Rapoartele Anuale ale Declic.

Declic 2017

Pentru Declic, anul 2017 a început cu #rezist și s-a terminat cu #toțipentrujustiție. O să fim împreună pentru a apăra valorile în care credem și în 2018.Iată filmul anului care a trecut. Vă mulțumim că ați fost alături de noi.

Gepostet von Declic am Samstag, 30. Dezember 2017